COVID-19 maatregelen

Line separator

REFLEXOLOGIE
COVID-19 MAATREGELEN

Wegens de huidige maatregelen moet de praktijk stopgezet worden behalve voor dringende behandeling.  Deze behandelingen kunnen enkel doorgaan in de praktijk te Dikkelvenne. Neem hiervoor extra contact op.

Bestaande afspraken tussen nu en 12 december zijn vervallen. 

Verifiëer, zowel bij het maken van de afspraak als vóór het betreden van de praktijkruimte, of je symptomen van COVID-19 vertoont, maar ook of je in contact kwam met iemand in de voorbije 2 weken die de symptomen vertoont. Zo ja, wordt er in geen geval een behandeling uitgevoerd. Voor de behandeling van je kind <16 jaar, mag maximum 1 ouder mee tot de behandelruimte of wachtruimte.

Vóór het betreden van de praktijkruimte wordt aan de klant gevraagd zijn handen te ontsmetten. Er zal hiervoor de nodige voorziening aanwezig zijn. Mag ik vragen om zelf een grote badhanddoek mee te brengen én om zowel vóór, tijdens en na de behandeling het mondmasker aan te houden. Dit alles in het kader om onze eigen gezondheid en dat van onze medemens te beschermen. 

Betaling enkel mogelijk via cash geld.

Ontsmetten van de ruimte: tussen elke klant worden alle oppervlakken die aangeraakt werden of mogelijk in contact kwamen met respiratoire secretie gedesinfecteerd.

Covid.png