top of page

Alpaca bedsokken Herbafeet

Ga niet slapen met koude voeten

Er bestaan genoeg oude middeltjes die gebruikt kunnen worden om de nachtrust te verbeteren (van het drinken van heerlijke infusies tot het nemen van een lekker warm bad of het eten van een lichte avondmaal en natuurlijk het oude vertrouwde schaapjes tellen).

 

Het dragen van sokken is echter misschien nog wel het beste middel van allemaal.

Wanneer je voeten warm zijn, zullen je aders verwijden en zal deze warmte door je hele lichaam verspreid worden. Hierdoor krijgen je hersenen de boodschap door dat alles in orde is en zullen ze uit gaan rusten.

Als je voeten daarentegen juist koud zijn, dan zal je hele lichaam het koud hebben, waardoor je geest harder zijn best moet doen om je lichaamstemperatuur te reguleren. Hierdoor ben je minder goed in staat om te ontspannen en zal je de hele tijd alert zijn, waardoor het moeilijker is om in slaap te vallen.  
 

Zachte, gezellige en luxueuze, loszittende alpaca-bedsokken in pasteltinten, ontworpen als een geweldige isolator tijdens het slapen of loungen in huis.
 

Alpaca bedsokken Herbafeet zijn ontworpen om in gezellige luxe in huis te loungen. Ze zijn gebreid van een mix van alpaca en Falklands merinowol. Ze bevatten geen nylon en zijn alleen ontworpen om zacht te dragen. Alpaca en merinowol bieden een uitstekende isolatie, waardoor uw voeten op de optimale temperatuur blijven. Deze Alpaca bedsokken Herbafeet zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

 

De Alpaca bedsokken Herbafeet zijn enkellengte. Ze hebben een geribbelde band rond de manchet, geribbelde pijpen en wreef en een effen teen. 

Specificaties

Maten: Er zijn 3 unisex-maten, small (schoenmaat 37-41), medium (42-45), large (46-48)

 

Kleuren: Alpaca bedsokken Herbafeet zijn gebreid van natuurlijk gekleurd perkamentgaren met vier pastelkleuren.

Deze sokken zijn gebreid volgens specificaties door een traditionele familie gerunde sokkenfabrikant in de Britse Midlands. Het garen waarvan ze gebreid zijn, is gesponnen en geverfd in Devon.

 

Samenstelling: 70% Alpaca / 30% Falklands Merinowol.

 

Zorginformatie: Deze sokken van natuurlijke vezels zijn vriendelijker voor uw voeten dan synthetische alternatieven, maar dit betekent dat ze voorzichtig moeten worden gewassen. We raden aan dat onze alpaca- en wollen sokken voorzichtig met de hand in lauw water worden gewassen en met de hand worden uitgespoeld en uitgewrongen (een krachtige machinewas of centrifuge met te veel wasmiddel kan leiden tot krimp). Op natuurlijke wijze laten drogen en niet in de droogtrommel.

sok 1.png
sok 2.png
bottom of page