top of page

Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Herbafeet (Dorine Boebaert)

Adres: Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne

GSM: +32 486 32 33 05 

E-mailadres: info@herbafeet.be

BTW NR: BE 0599.844.535

Afhaalvoorwaarden: Momenteel is het enkel mogelijk om bestellingen af te halen op het thuisadres van Dorine Boebaert (Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne). Via het bestelformulier ontvangt Dorine Boebaert een e-mail met de contact- en bestelgegevens van de klant. De klant ontvangt een bericht met mogelijkheid om online een overschrijving te maken. De klant krijgt via e-mailadres een bericht wanneer zijn/ haar bestelling klaar ligt om op te halen. Er is geen exacte (lever)termijn. Dorine Boebaert stelt alles in het werk om bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken voor ophaling. Indien de bestelling niet binnen de 30 dagen klaar is, kan de klant de bestelling via e-mail annuleren. Tot op heden zijn geen thuisleveringen mogelijk.

Betaling Alpaca Bedsokken Herbafeet: De kostprijs per stuk is inclusief btw voor de Alpaca Bedsokken Herbafeet. Het is mogelijk om via overschrijving te betalen alvorens de klant zijn/ haar bestelling ophaalt op volgend adres: Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne. Bij de betaaloptie 'overschrijving' ontvangt de klant, na het invullen van het bestelformulier, een bevestigingsmail met de betaalgegevens om via overschrijving te betalen. Nadat Dorine de betaling via overschrijving heeft ontvangen, wordt de bestelling klaar gemaakt voor ophaling. Wanneer de bestelling klaar is voor ophaling, ontvangt de klant via e-mail een bericht. 

​​

Specificaties product: 

Maten: Er zijn 3 unisex-maten, small (schoenmaat 37-41 ), medium (42-45), large (46-48). Let op: bestelling enkel mogelijk per maat en niet per kleur. 

 

Kleuren: Alpaca bedsokken Herbafeet zijn gebreid van natuurlijk gekleurd perkamentgaren met vier pastelkleuren.

Deze sokken zijn gebreid volgens specificaties door een traditionele familie gerunde sokkenfabrikant in de Britse Midlands. Het garen waarvan ze gebreid zijn, is gesponnen en geverfd in Devon. Echter, de bestelling is louter mogelijk per maat en niet per kleur. 

 

Samenstelling: 70% Alpaca / 30% Falklands Merinowol.

 

Zorginformatie: Deze sokken van natuurlijke vezels zijn vriendelijker voor uw voeten dan synthetische alternatieven, maar dit betekent dat ze voorzichtig moeten worden gewassen. We raden aan dat onze alpaca- en wollen sokken voorzichtig met de hand in lauw water worden gewassen en met de hand worden uitgespoeld en uitgewrongen (een krachtige machinewas of centrifuge met te veel wasmiddel kan leiden tot krimp). Op natuurlijke wijze laten drogen en niet in de droogtrommel.

Garantie: Het product, namelijk de bedsokken, dient in goede staat te zijn bij ontvangst. Als dat niet het geval is, heeft de klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling.

Herroepingsrecht: Als de klant een product aankoopt via de webshop, dan kan hij/zij zich tot 14 dagen na ophaling bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/ zij dit binnen de termijn schriftelijk (of via e-mail) laat weten via volgend e-maildres: info@herbafeet.be. Zodra Dorine Boebaert het product heeft teruggekregen van de klant, betaalt zij de klant binnen de 14 dagen de totaalprijs van de bestelling terug. Om beroep te doen op herroepingsrecht, gelieve volgend formulier in te vullen en via e-mail te bezorgen (info@herbafeet.be). 

Beoordelen van het product: De klant mag het product uitproberen en passen (in geval van kleding, meer specifiek bedsokken), maar niet meer dan benodigd om het product te kunnen beoordelen. Komt het product terug en is er schade of slijtage zichtbaar? Dan mag deze schade in rekening worden gebracht. Het is gebruikelijk om de schade te verminderen op het aankoopbedrag en dus alleen de restwaarde te vergoeden.

Betaling cadeaubon: De kostprijs van een cadeaubon is inclusief btw. De betaling is mogelijk bij afhaling of via overschrijving. 

Specificaties cadeaubon: Een ontspannende sessie voetmassage (45 minuten).

​Privacy: De gegevens die de klant invult alvorens zijn/ haar bestelling via het bestelformulier worden niet doorgespeeld naar andere partijen. De contactgegevens worden louter gebruikt voor de bestelling. 

bottom of page