top of page

Praktijk

THUISPRAKTIJK & GROEPSPRAKTIJKEN

Mijn thuispraktijk bevindt zich in de Blokstraat 1, te Dikkelvenne (nabij Dikkele), in een oase van rust tussen bossen en glooiende velden, aan de voet van de Vlaamse Ardennen.​

 

Vanaf 1 januari kan je voor voetreflexologie ook in Paramedisch Centrum Deurle (Philippe de Denterghemlaan 14, Deurle) een afspraak maken. Het team bestaat uit Kinesitherapeuten, Osteopaten, Orthopedagogen, en nu ook voetreflexologe, elk met zijn of haar eigen specialiteit. We streven naar een hechte samenwerking met ons voltallig team zodat het individueel behandelingsplan van de patiënt steeds kan aangepast worden aan de evolutie tijdens de behandeling.

 

Daarnaast kan je me op donderdag ook consulteren in de Scheldestraat 37 te Gavere, meerbepaald in Maartje’s Centrum, ter hoogte van het rond punt aan de Scheldebrug. Ook hier vind je ruime parkeergelegenheid in de buurt, maar let op de verkeersreglementering en vergeet je parkeerschijf niet te plaatsen.

Ik maak er deel uit van een enthousiast team dat versterkend en complementair werkt vanuit haar aanbod van Schoonheidszorgen, Medische pedicure, Osteopathie, Voedingsadvies, Reiki en dus ook Voetreflexologie.

Maartje's Centrum_edited_edited_edited.j
Paramedisch Centrum Deurle.jpg
praktijk Dorine.jpeg
bottom of page