top of page

Praktische info

 BEHANDELING 

Voetreflexzonetherapie is voor jong en oud.

De behandelingen gebeuren in een rustige en ontspannen sfeer en zijn niet pijnlijk. Tijdens de behandeling geeft Dorine uitleg over wat voetreflexologie doet met jouw lichaam. Dorine werkt aan de voeten, enkel en onderbenen. Het is aangeraden om naar de praktijk te komen met een losse broek of een kleed/rok.

Om hygiënische reden wordt gevraagd om te komen met propere voeten. Je hoeft niet vooraf naar een pedicure te gaan voor het eventueel wegnemen van eelt want op basis daarvan kunnen dingen opgespoord worden, die kunnen verwijzen naar eventuele blokkages in het lichaam.

Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten tot 1 uur.

Bij het eerste contact zal Dorine vooral veel vragen stellen en een anamnese (voorgeschiedenis) opstellen zodoende je beter te leren kennen en een planning kan opgemaakt worden van de behandeling. De bespreking is vertrouwelijk en het dossier kan enkel door haarzelf en de klant geraadpleegd worden (zie verder onderdeel privacy).

De daarop volgende behandelingen duren gemiddeld 45 minuten.

Naargelang de noodzaak kan gekozen worden om na een paar sessies de behandelingen op tweewekelijkse, driewekelijkse of maandelijkse basis te herhalen.  Dit is volledig in samenspraak en/of in overleg met de ouders als het over kinderen/jongeren gaat.

praktijk Dorine.jpeg
bottom of page